Flipkart Motorola Edge Quiz Answers Win Motorola Phone @ ₹1

0

Flipkart Motorola Edge Quiz Answers


Today Flipkart Motorola Edge Quiz, Flipkart Quiz Win Motorola Edge – Hy guys I hope you’re Enjoying Quiz Nowadays we are regularly Updating Various Quiz with Correct answers. Today team Free Shopping Deal has found one more Quiz where you can get a chance of winning Exclusive Motorola Phone @ ₹1. This Quiz comes from Flipkart App.

Flipkart Motorola Edge Quiz Answers
Flipkart Motorola Edge Quiz Answers

Flipkart is Back with another Quiz it’s Called Flipkart Motorola Edge Quiz. This Flipkart Quiz Contest Is App Only & Flipkart Quiz Question Start At 12:00 AM & Close At 11:59 PM. Guys We Will Provide Answers At Sharp 12.10 AM And It Is Fast Than Other Websites. We Also Provide Answers In Our Whatsapp Broadcast & Telegram Channel.


Flipkart Motorola Edge Quiz Answers Details

Hosted By Flipkart
Quiz Name Motorola Edge Quiz
Quiz Date 15 to 17 May 2020
Quiz Time 12:00 AM to 11:59 PM
Winning Prize Motorola Phone @ ₹1
Winner Declare on 10th June 2020

How to Play the Flipkart Motorola Edge Quiz?

  • First of all, you need to Download or Update Flipkart App.

Download Now

  • Open App and log in or SignUp on Your Account.
  • Move to Dashboard and Just Click on Mobile option.

Flipkart Realme Fan Quiz Answers 01

  • Just Little Scroll Down you will get Motorola Edge Quiz Banner.

Flipkart Motorola Edge Quiz Answers 01

  • Now Click on ‘Participate Now‘ Button.
  • Now There Will Be 5 Questions in This Flipkart Quiz You have to Give Right Answers To All These Questions.
  • After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Flipkart Quiz Winners.
  • So I Urge You to Take Participation In Daily Flipkart Quiz – Based On Luck You May Win Something.

Flipkart Motorola Edge Quiz Answers 17 May 2020

 ?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1: Which Bollywood Star has the most Loudest & Powerful Voice?

Answer: Amitabh Bachchan

Question 2: Which is the loudest musical instrument?

Answer: Pipe Organ

Question 3: What is the loudest sound on earth?

Answer: krakatoa volcano

Question 4: Who is the loudest marvel comic character?

Answer: Black Bolt

Question 5: Which new Motorola Phone has loudest & powerful stereo sound?

Answer: Motorola Edge Plus

Flipkart Motorola Edge Quiz Answers 16 May 2020

 ?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1: Name this bold & outspoken superhero from the Marvel Universe?

Answer: Iron Man

Question 2: Name this pop star known for her bold dressing sense?

Answer: Lady Gaga

Question 3: Name the cricketer who is known for his bold attitude & supreme talent, who is also married to the Bollywood actress Anushka Sharma?

Answer: Virat Kohli

Question 4: Choose the Boldest new Smartphone from the house of Moto that has a huge 6.7” Curved Screen?

Answer: Moto Edge Plus

Question 5: Name this supremely talented, adventurous British billionaire who owns the Virgin Group & a 30 Hectare Island as his holiday home?

Answer: Richard Branson


Flipkart Motorola Edge Quiz Terms & Conditions

  • The contest will commence at 00:00 hrs on 15th May 2020 and end at 23:59 hrs on 17th May 2020 (“Contest Period”)
  • There will be 8 winners, with 3 winners each day for the first two days and 2 winners on the last day of the Contest.
  • There will be a total of 8 winners, with 3 winners each day for the first two days (500th,1000th, and 1500th) and 2 winners on the last day of the contest (500th and 1000th).
  • Participants with the right answer will be winners for the day and winners list will be declared on 10th June 2020 On Flipkart Mobile category landing page.
  • Your email id should be registered/updated with Flipkart in order to be considered for the winner selection process. Any order without email id registered with us will be excluded from the process. Day 1 & 2 of the contest:
  • 2 winners-1st winner(500th participant with the right answer) for each day of the contest will get a Newly launching Moto Edge Plus each at just Rs. 1 by 25th of June, 2020.

Play More Quizzes:

If you have any Doubt Queries Comment below and FreeShoppingDeal Team Will help to complete the Flipkart Motorola Edge Quiz.

We also post exclusive tips, tricks, offers, and deals on our Telegram Channel. I hope you are a member there too. If you haven’t yet joined a visit once and become a member of our happy family.

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here