Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers and Win Cash Prizes

0
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today, Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today, Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz 18 December – Hy guys I hope you’re Enjoying Quiz Nowadays we are regularly Updating Various Quiz with Correct answers.

Today Team Free Shopping Deal has found one more Quiz where you can get a chance to Winning a Gift Voucher, Gems & More. This Quiz comes from Flipkart App.

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers
Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today

Flipkart is Back with another Quiz it’s Called Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz. This Flipkart Quiz Contest Is App Only & Flipkart Quiz Question Start At 12:00 AM & Close At 11:59 PM.

Guys We Will Provide Answers At Sharp at 12.10 AM And It Is Fast Than Other Websites. We Also Provide Answers In Our Telegram Channel.


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Details

Hosted By Flipkart
Quiz Name Ladies Vs Gentlemen
Quiz Date 18 December 2020
Winning Prize Gift Voucher
Winner Declare on Instant

How to Play the Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz?

  • First of all, you need to Download or Update Flipkart App.

Download Now

  • Open App and log in or SignUp on Your Account.
  • Move to Dashboard and Just Click on Games option.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 01

  • Just Little Scroll Down you will Get Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Banner.
  • Now Click on the ‘Play Now‘ button.
  • Now There Will Be 5 Questions in This Flipkart Quiz You have to Give Right Answers To All These Questions.
  • After Giving Right Answers You Will Be Selected For the Lucky Draw Of This FSD Flipkart Quiz Winners.
  • So I Urge You to Take Participation In Daily Flipkart Quiz – Based On Luck You May Win Something.

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 18 December 2020

 Join Telegram Channel to get the fastest answers 

Question 1: What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner?

Answer 2: 80%

Question 3: What % of women feel that the clothes they possess are not enough?

Answer 3: 70%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 17 December 2020

Question 1: What % Of People Have Been In A Relationship With Their Best Friend’s Ex ?

Answer 150%

Question 2: What % Of People Feel That Men Avoid Sex More Than Women Do?

Answer 240% 

Question 3: What % Of Men Take More Time Than Women To Get Ready?

Answer 330% 


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 16 December 2020

Question 1: What % Of Men Know Where Things Are Kept In Kitchen

Answer 140%

Question 2: What % Of Women Feel That Men Are Less Emotional Than Women

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of Men Are More Miserly Than Women

Answer 3: 60%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 15 December 2020

Question 1: What % Of People Feel That Women Should Have Quota /reservations At All Places

Answer 1: 40%

Question 2: What % Of Men Have An Issue With Their Partner Having A Higher Salary In Comparision To Them?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of People Pick Up Their Partners Cxalls While Playing Video Games

Answer 3: 50%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 14 December 2020

Question 1: What % Of Men Flirt With Their Partner’s Best Friend?

Answer 1: 70%

Question 2: What % Of Men Have Gone To A Medical Store Far Away From Home To Purchase …?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of People Find Their Exes Hotter After Their Breakup?

Answer 3: 70%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 13 December Win Gift Voucher

Question 1: What % Of People Believe That Women Tend To Nag More Than Men?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of Women Believe That A Man Cannot Be Loyal To One Woman His Entire Life?

Answer 2: 50%

Question 3: What % Of People Believe That After Getting Into A Relationship Most Men Become A ‘Joru Ka Ghulam’?

Answer 3: 60%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 12 December Win Gift Voucher

Question 1:- What % Of Women Believe That Their Partner Knows Nothing About Their Favourite Things?

Answer 1:- 30%

Question 2:- What % Of Women Believe That Men Are More Dominating?

Answer 2:- 70%

Question 3:- What % Of People Break Up Over Text Messages?

Answer 3:- 70%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 11 December Win Gift Voucher

Question 1: What % Of Men Feel That Women Are Bad Drivers?

Answer 1: 30%

Question 2: What % Of People Feel That Women Want To Settle Down With Rich Only?

Answer 2: 40%

Question 3: What % Of People Have Taken Advantage Of An Empty Lift?

Answer 3: 60%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 10 December Win Gift Voucher

Question 1:- What % of women expect men to pay the bill on a date

Answer 1:- 80%

Question 2:- What % of men think premarital sex is okay but want the girl marry to be virgin

Answer 2:- 60%

Question 3:- What % of women snore more than men

Answer 3:- 50%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 9 December Win Gift Voucher

Question 1:- What % Of Men Do Not Want To Commit In Their Relationship

Answer 1:- 30%

Question 2:- What % Of People Lie To Their Partners About Them Having Cooked Tasty Food

Answer 2:- 70%

Question 3:- What % Of Women Want To See Men In Item Numbers

Answer 3:- 40%

If you have any Doubt Queries Comment below and FreeShoppingDeal Team Will help to complete the Flipkart Daily Trivia Quiz Answers.

We also post exclusive tips, tricks, offers, and deals on our Telegram Channel. I hope you are a member there too. If you haven’t yet joined a visit once and become a member of our happy family.

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

Leave a Reply