Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Win Gift Voucher, Gems & More.

0
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers


Today Flipkart Daily Trivia Quiz, Flipkart Quiz Win Gift Voucher, Flipkart Trivia Quiz 18 January Answers – Hy guys I hope you’re Enjoying Quiz Nowadays we are regularly Updating Various Quiz with Correct answers.

Today team Free Shopping Deal has found one more Quiz where you can get a chance to Winning a Gift Voucher, Gems & More. This Quiz comes from Flipkart App.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart is Back with another Quiz it’s Called Flipkart Daily Trivia Quiz. This Flipkart Quiz Contest Is App Only & Flipkart Quiz Question Start At 12:00 AM & Close At 11:59 PM.

Guys We Will Provide Answers At Sharp at 12.10 AM And It Is Fast Than Other Websites. We Also Provide Answers In Our Telegram Channel.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Details

Hosted By Flipkart
Quiz Name Daily Trivia
Quiz Date 18 January 2021
Winning Prize Gift Voucher
Winner Declare on Instant

How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

  • First of all, you need to Download or Update Flipkart App.

Download Now

  • Open App and log in or SignUp on to Your Account.
  • Move to Dashboard and Just Click on the Games option.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 01

  • Just Little Scroll Down you will Get Flipkart Daily Trivia Quiz Banner.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 02

  • Now Click on the ‘Play Now‘ button.
  • Now There Will Be 5 Questions in This Flipkart Quiz You have to Give Right Answers To All These Questions.
  • After Giving Right Answers You Will Be Selected For the Lucky Draw Of This FSD Flipkart Quiz Winners.
  • So I Urge You to Take Participation In Daily Flipkart Quiz – Based On Luck You May Win Something.

More Quizzes:- 


Today Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 18 January 2021

👉🏻 Join Telegram Channel to get the fastest answers 👈🏻

Question 1:- Francis

Question 2:- Andaman and Nicobar

Question 3:- Leprosy

Question 4:- Smartphone

Question 5:- Face Unlock


Today Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 17 January 2021

Question 1:- Who recently became the first Indian male cricketer to play 100 T20I matches?

Answer 1:- Rohit Sharma

Question 2:- After Shakib Al Hasan’s ban, who was appointed captain of Bangladesh’s Test team?

Answer 2:- Mominul Haque

Question 3:- Part of the Wadia business family, Ness Wadia is the co-owner of which IPL team?

Answer 3:- Kings XI Punjab

Question 4:- _ : At the Close of Play is an Australian cricketer’s autobiography published in 2013.

Answer 4:- Ponting

Question 5:- Who among these is a left handed batsman from West Indies?

Answer 5:- Chris Gayle


Today Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 16 January 2021

Question 1:- Which 90s TV show starring Shekhar Suman was produced by Jaya Bachchan?

Answer 1:- Dekh Bhai Dekh

Question 2:- Which of these movies was directed by Sanjay Leela Bhansali?

Answer 2:- Black

Question 3:- Which Sri Devi and Anil Kapoor starring film was directed by Yash Chopra?

Answer 3:- Lamhe

Question 4:- Which Doordarshan series by Kamal Saigal dealt with the aftermath of India’s partition?

Answer 4:- Buniyaad

Question 5:- Which actor has not played a character in any of the Harry Potter films?

Answer 5:- Bryan Cranston

If you have any Doubt Queries Comment below and FreeShoppingDeal Team Will help to complete the Flipkart Daily Trivia Quiz Answers.

We also post exclusive tips, tricks, offers, and deals on our Telegram Channel. I hope you are a member there too. If you haven’t yet joined a visit once and become a member of our happy family.

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

Leave a Reply