Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Win Exciting Prizes

0
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers


Daam Sahi hai Flipkart Quiz Answers Today, Today Flipkart Daam Sahi hai Answers, Flipkart Daam Sahi hai Quiz 18 January – Hello Friends! Here’s one more quiz from Flipkart from where you need to answer 5 questions and you get a chance to win Flipkart Gift Vouchers, Gems, and Super Coins.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers
Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers

The Flipkart Daam Sahi hai is an App only quiz contest. You may be searching here and there for the answers but now no more worries. Quiz Point has added all the correct answers to the quiz. So play the Dam Sahi Hai Quiz enhance your knowledge and win prizes.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Details:

Hosted by Flipkart
Quiz Name Daam Sahi hai
Quiz Period 18 January 2021
Quiz Prize Gift Vouchers, Gems,
Super Coins & More
Winner Announcement Instant

How to Find and Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz?

  1. First of all you need to Download/Update the Flipkart App from the Google Play Store or Apple App Store.
  2. Open the Flipkart app and sign in to your account.

  3. Tap on Games Tab from the bottom of the Dashboard of the app.

  4. Find the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz banner and tap on it to start the quiz.

  5. There will be a total of 3(Five)questions, Answer them correctly with the help of Quiz Point Flipkart Daam Sahi Hai quiz answers.

  6. After completing the quiz you will get rewards instantly.

More Quizzes:- 


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 18 January 2021

👉🏻 Join Telegram Channel to get the fastest answers 👈🏻

Question 1: MRP of Redmi 9 prime smartphone

Answer 1: Less than 13000

Question 2: MRP of Bamboo rocking chair

Answer 2: 14999

Question 3: MRP of Style Luxury BeanBag

Answer 3: 4990


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 17 January 2021

Question 1: What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer 1: 17999

Question 2: Which rucksack will come within 7000?

Answer 2: Hiking Lightweight Rucksack

Question 3: What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes For Men?

Answer 3: 15999


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 16 January 2021

Question 1: what is the MRP of marq by Flipkart 6kg 5 star rating semi automatic top load washing machine

Answer 1: Less than 12000

Question 2: what is the correct MRP of Panasonic srw28gh cmb food steamer rice cooker

Answer 2: 3695

Question 3: what is the correct MRP of Nokia 139 cm (55 inches) ultra HD 4K LED smart Android TV with sound by onkyo

Answer 3: 59999

Team FSD Hopes This Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers to be lucky for you. Best of luck. If you have any Doubt Queries Comment below and the FreeShoppingDeal Team Will help to complete the Flipkart Quiz.

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

Leave a Reply