Flipkart Big Diwali Sale Bonanza Play and Win Exciting Rewards

0
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Big Diwali Sale Bonanza Play and Win


Flipkart Big Diwali Sale Bonanza Free Tv Voucher, Flipkart Bonanza TV Voucher – Hy Guys I hope You’re Enjoying Flipkart Big Diwali Sale. Today I am back with Exciting Offers Where you have to Play a Simple Quiz and You will Get a TV Discount Rewards.

Flipkart Big Diwali Sale Bonanza Play and Win 01

If you are planning to Buy Tvs then this Best Offers For you. You have to Give 2 Answers to a Simple Question and Get Instantly 5% Off on Televisions. We are Also Provide Answers Below. Let’s Start…

How to Play Flipkart Big Diwali Sale Bonanza and Win TV Discount Code?

  • First Of all, You have to Download Open Below Link in Flipkart App or Mobile Browser.

Click Here

  • Now You can See Quiz Banner And Click Start Survey.

Flipkart Big Diwali Sale Bonanza Play and Win 03

  • Now You have to Give Simple 2 Answers of Related TVs.

Question 1: Which of these is the latest TV technology?

Answers: LED

Question 2: Which of these TVs would have a Wifi Connectivity?

Answers: Smart TV

  • After Giving Correct Answers You will get a Congratulation message Then Click on the claim Your Rewards Button.

Flipkart Big Diwali Sale Bonanza Play and Win 02

  • Congratulations You Have Won an Extra 5% Discount on Your TV Purchase during the Big Diwali Sale.

Claim Your Voucher

Flipkart Big Diwali Sale Bonanza Play and Win 04

  • This Voucher Valid Till 13th November 2020.
  • Share this Post If You believe in Sharing is Caring.

Flipkart Quiz Answers Win TVs Discount Code

Question 1: Which is India’s No.1 Smart TV Brand?

Answers: MI

Question 2: Diwali is also known as _______?

Answers: Festival of lights

Question 3: Which among the following is also known as a Lifestyle TV?

Answers: Samsung’s Frame TVs

Question 4: ___________ is the name of the first day of Diwali festival?

Answers: Dhanteras

Question 4: World’s First SLED 4K Display was launched by _______?

Answers: realme

Question 6: With which puja is diwali associated?

Answers: Laxmi Puja

Question 7: The All New Nokia 2020 Smart TV Range comes with Sound Powered by _________?

Answers: Onkyo

Buy Time to Buy TV @ Great discounts

  1. Extra Rs.1500 off using 200 Super coins: http://fkrt.it/_5qKC7NNNN
  2. Play Above Survey Get Extra 5% discount: http://fkrt.it/PehSxmuuuN
  3. Use Bank Offers to Get 10% discount (ICICI/Kotak/Axis/Citi)
  4. Eligible TV Links: http://fkrt.it/PRRPhmuuuN
  5. COMBINE ALL 3 OFFERS, SAVE MAXIMUM

 

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

Leave a Reply