Flipkart Beat The Genius Quiz Answers and Win Gift Vouchers

0
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers


Today Flipkart Beat The Genius Quiz, Flipkart Quiz Win Gift Voucher, Flipkart Beat The Genius 4 December Answers – Hy guys I hope you’re Enjoying Quiz Nowadays we are regularly Updating Various Quiz with Correct answers. Today team Free Shopping Deal has found one more Quiz where you can get a chance to Winning a Gift Voucher, Gems & More. This Quiz comes from Flipkart App.

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers
Flipkart Beat The Genius Quiz Answers

Flipkart is Back with another Quiz it’s Called Flipkart Beat The Genius Quiz. This Flipkart Quiz Contest Is App Only & Flipkart Quiz Question Start At 12:00 AM & Close At 11:59 PM.

Guys We Will Provide Answers At Sharp at 12.10 AM And It Is Fast Than Other Websites. We Also Provide Answers In Our Telegram Channel.


Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Details

Hosted By Flipkart
Quiz Name Beat The Genius
Quiz Date 4 December 2020
Winning Prize Gift Voucher
Winner Declare on Instant

How to Play the Flipkart Beat The Genius Quiz?

  • First of all, you need to Download or Update Flipkart App.

Download Now

  • Open App and log in or SignUp on to Your Account.
  • Move to Dashboard and Just Click on the Games option.

How to Play the Flipkart Beat The Genius Quiz

  • Just Little Scroll Down you will Get Flipkart Beat The Genius Quiz Banner.
  • Now Click on the ‘Play Now‘ button.
  • Now There Will Be 5 Questions in This Flipkart Quiz You have to Give Right Answers To All These Questions.
  • After Giving Right Answers You Will Be Selected For the Lucky Draw Of This FSD Flipkart Quiz Winners.
  • So I Urge You to Take Participation In Daily Flipkart Quiz – Based On Luck You May Win Something.

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers 4 December Win Gift Voucher

 Join Telegram Channel to get the fastest answers 

Question 1: What Day Is Observed In India On Sardar Patel’s Birth Anniversary On 31st October?

Answer 1: National Unity Day

Question 2: In 2009 Which Indian Poet-Lyricist Won The Oscar For A Best Original Song?

Answer 2: Gulzar

Question 3: Which Indian City Was Declared A UNESCO World Heritage Site In 2019?

Answer 3: Jaipur

Question 4: What Animal Is The Primary Diet Of King Cobra ?

Answer 4: Snake

Question 5: Which Biologist Of Indian Origin Won The Nobel Prize In Chemistry In 2009?

Answer 5: Venki Ramakrishna


Flipkart Beat The Genius Quiz Answers 3 December Win Gift Voucher

Question 1:- Who has made the highest individual score in odi World Cup final?

Answer 1:- Gautam Gambhir

Question 2:- Which member of parliament won 2019 sahitya academy Award in English for his work “An Era Of Darkness”?

Answer 2:- Shashi Tharoor

Question 3:- The word naxalite comes from the village of naxalbari, located in which state ?

Answer 3:- West Bengal

Question 4:- What term in indian business did deepak mohoni coin?

Answer 4:- Sensex

Question 5:- In the ramayan under whose supervision was the bridge lanka built

Answer 5:- Nala


Flipkart Beat The Genius Quiz Answers 2 December Win Gift Voucher

Question 1:- The Alphonso Mango Was Named After An Explorer Of Which Country?

Answer 1:- Portugal

Question 2:- In The Mahabharat Who Narrates The Story Of War Of Kurukshetra To Blind Dhritarashtra

Answer 2:- Sanjaya

Question 3:- Which Puducherry Born Hollywood Director Has Received A Padma Shri In 2008?

Answer 3:- M Night Shyamalan

Question 4:- In Which Country India’s Men Cricket Team Won It’s First Overseas Test Series?

Answer 4:- New Zealand

Question 5:- In 1829 Which Governor General Banned Sati Daha Pratha

Answer 5:- lord Bentinck


Flipkart Beat The Genius Quiz Answers 1 December Win Gift Voucher

Question 1:- Which Was The First Movie Ar Rahman Composed Music

Answer 1:- Rangeela

Question 2:- In Which State In Usa Howdy Modi Event Held

Answer 2:- Texas

Question 3:- From Which Company Did The Tatas Buy Jaguar Land Rover

Answer 3:- Ford

Question 4:- A Writer In Which Language Won The First Ever Jnanpith Award

Answer 4:- Malayalam

Question 5:- In Ramayan Whose Real Name Was Nemi

Answer 5:- Dasarath

If you have any Doubt Queries Comment below and the FreeShoppingDeal Team Will help to complete the Flipkart Beat The Genius Answers.

We also post exclusive Tips, Tricks, Offers, and Deals on our Telegram Channel. I hope you are a member there too. If you haven’t yet joined a visit once and become a member of our happy family.

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

Leave a Reply