Dream11 Quiz Answers 25 July win Rs. 50 Cash Bonus

0

Dream11 Quiz Answers


Dream11 Quiz Answers Today, Dream11 Daily Quiz Answers, Dream11 the Team India Superfan Quiz – Hello Friends, welcome back to Free Shopping Deal. I hope you all are doing well in these lockdown days. You all maybe Enjoying the Amazon QuizTOI Quiz, and Oyo Quiz.

Dream11 Quiz Answers

Today Team Free Shopping Deal has found one more Quiz where you can get a chance of winning Free ₹50 Cash. This Quiz comes from Dream11 Fantasy Cricket App. Because of the Corona Virus, all the upcoming cricket matches got canceled. So Dream11 has launched this Cricket Quiz Contest.

Today Dream11 Quiz Details

Hosted By Dream11 Circle
Quiz Name Premier League Season
Today’s Prize ₹ 5 Lakh Cash
Quiz Start Date 25 July 2020, 02:00 PM
Quiz End Date 25 July 2020, 06:00 PM
Total Winner 50000
Winners List Will Declare On Next-Day

How to Participate in the Dream11 Quiz?

Dream11 quiz is available only for android users and that too on the Android app only.

  • First of all, you need to download the Dream11 App.
  • Login or Register on Your Account. (Follow This Post)
  • Open App and Move to the dashboard.
  • Just click on Top Left Side My Account option.

Dream11 Quiz Answers 01

  • Now click on the ‘Find People‘ option.

Dream11 Quiz Answers 02

  • Then Search Dream11 and follow the Official Account.

Dream11 Quiz Answers 03

  • Move to the dashboard and click the ‘Feed’ option.
  • Now you can see Question in Image.

Dream11 Quiz Answers 04

  • Just React with the correct emoji to dream11 quiz questions.
  • Wait for the next day as the winners are announced at 02:00 PM the next day.

Dream11 Quiz Answers 25 July 2020

Join Our Telegram Channel

Dream11 Premier League Season Quiz Answers

Question 1: Which Player has the most number of crosse?

Answer: 😳 T.Alexander-arnold

Question 2: Which Team has Scored the most number of goals?

Answer: 👏 MCI

Question 3: Which Player amongst these has played the most number of minutes?

Answer: 👍 G.Baldock

Question 4: Which Player has the most number of Assists?

Answer: 🤑 K.De Bruyne

Question 5: Which Team has made the most number of saves?

Answer: 👏 TOT


Dream11 Cricket World Cup Final Quiz Answers

Question 1: MS Dhoni remained unbeaten on how many runs in the 2011 world cup final?

Answer: 91

Question 2: Who was named man of the match in the 2007 world cup final?

Answer: Adam Gilchrist

Question 3: Who Top-Scored for Australia in the 2015 World Cup Final?

Answer: Michael Clarke

Question 4: Who finished the best bowling figures for Sri Lanka in the 1996 World Cup Final?

Answer: Aravinda De Selva

Question 5: Which England Pair faced the super over in the 2019 World Cup Final?

Answer: Buttler-Stokes


Dream11 MS Dhoni Quiz Answers

Question 1: MS Dhoni scored his first international century against Pakistan, an audacious 148 at VIJAG. How many ODI’s did he take to reach this milestone?

Answer: 5 (🤑)

Question 2: MS Dhoni was unfortunately run out for a duck on his international debut. Who was the other batsman involved in his run out?

Answer: Mohammad Kaif (😳)

Question 3: How old was MS Dhoni when he led India to the 2007 T20I World Cup glory?

Answer: 26 Years and 2 Months (👍)

Question 4: Who is the first and only international wicket of MS dhoni with the ball?

Answer: Travis Dowlin (👏)

Question 5: How many times has MS Dhoni led Chennai Super Kings into the finals of the Vivo IPL?

Answer: 8 (😳)


Dream11 Ultimate Fantasy Cricket Quiz Answers

Question 1: Which of these 4 players would have finished with the most fantasy points, for their performances in the world cup finals?

Answer: Adam Gilchrist (👏)

Question 2: Which of this batsman would have scored the most fantasy points for their batting performances in these ODIs?

Answer: Martin Guptill (👍)

Question 3: These ODI innings defined their careers, but which of this batting performance would have given you most fantasy points?

Answer: MS Dhoni (👍)

Question 4: Which of these individual Test Innings would have scored the most fantasy points?

Answer: Brain Lara 400 (👍)

Question 5: Among these 4 players, who scored the highest fantasy points for their overall performance in ODI Debut?

Answer: KL Rahul (👏)


Dream11 1983 World Cup Quiz Answers

Question 1: India started their 1983 World cup campaign with a win over the mighty West Indies. Who was India’s Man-of-the-Match in that game?

Answer: Yashpal Sharma

Question 2: Which Indian player did not play even a single game at the 1983 World Cup?

Answer: Sunil Valson

Question 3: Kapil dev scored unforgettable 175* against Zimbabwe in the 1983 World Cup. At what score did he come to bat in for India?

Answer: 17/5

Question 4: How many loses did India encounter in their entire 1983 World Cup campaign?

Answer: 2

Question 5: According to new fantasy points system, which players would have scored the highest points in the final of the 1983 world Cup?

Answer: Mohinder Amarnath


Dream11 Premier League Quiz Answers

Question 1: Who was the Scored the Most number of penalties in the Premier League?

Answer: Alan Shearer

Question 2: How many players have won the ballon dor while playing in the premier league?

Answer: 4

Question 3: Which of these teams hasn’t ever been relegated from the premier league?

Answer: Everton FC

Question 4: Which goalkeeper holds the record for the longest time without conceding a goal in the premier league?

Answer: Edwin van der Sar

Question 5: which of these teammates have played the most matches together?

Answer: Terry-Lampard


Dream11 Laliga Quiz Answers 

Question 1: How many Laliga Title did Luis Figo win With FC Barcelona, before moving to Real Madrid in July 2000?

Answer: 2

Question 2: Who among these Players the most EI fsd Clasico appearances?

Answer: Sergio Ramos

Question 3: Who Among these Players has won the Laliga title With both real Madrid and FC Barcelona?

Answer: Ronaldo Nazario

Question 4: Apart from Real Madrid and FC Barcelona, which is the only club to have never played outside the Spanish top division?

Answer: Athletic Club

Question 5: Which Laliga Club is Known By the nicknames ‘Ei Submarino Amarillo’ or ‘The Yellow Submarine’?

Answer: Villarreal CF


Dream11 Team India Superfan Quiz Answers 

Question 1: Sachin Tendulkar made his international debut in 1989, at the mere age of 16 years. in which years did he make his T20I debut?

Answer: 2006

Question 2: Who was the final wicket in Anil Kumble’s record-breaking 10-wicket haul against Pakistan at the Feroz Shah Kotla in 1999?

Answer: Wasim Akram

Question 3: Against Which team did MS Dhoni make his international Debut as a Captain?

Answer: Pakistan

Question 4: Against which team has Rohit Sharma scored the most number of ODI centuries?

Answer: Australia

Question 5: Virat Kohli became the fastest batsman to score 10,000 ODI runs. at which venue did he break this record.

Answer: ACA-VDCA stadium


Dream11 Vincy Premier League Quiz Answers

Question 1: Which batsman scored the first fifty of the Vincy Premier League?

Answer: Asif Hopper

Question 2: In which city the Vincy Premier League being held?

Answer: Kingstown saint George

Question 3: What is the Official slogan of the Vincy Premier League?

Answer: Out Flavour Our Vibe

Question 4: Slat Pond Breakers Wesrick Strough claimed the first hat trick of the Vincy Premier League! Who were his three scalps?

Answer: A Latchman, R Richards and G Whyllie

Question 5: What do the Commentators refer to a six as in the Vincy Premier League?

Answer: The Sunset Smasher


Dream11 Caribbean Cricket Quiz Answers

Question 1: At which venue did Brain Lara score his record breaking unbeaten 400 runs?

Answer: Antigua Recreation Ground – St. John’s, Antigua

Question 2: Carlos Braithwaite famously won the 2016 T20I World Cup for the West Indies. But, do you remember the name of the batsman at the non-striker’s end?

Answer: Marlon Samuels

Question 3: How many rund did Chris Gayle score in his last international match for the West Indies?

Answer: 72

Question 4: ‘I just want 22 yards long and probably six feet wide. That’s a good cricket wicket.’ Which Windies cricketer said this?

Answer: Daren Sammy

Question 5: How many international hundreds has Andre Russell scored for West Indies?

Answer: 0


Dream11 the Bundesliga Quiz Answers

The quiz will start at 02:00 PM. A new question will come after every hour.

Question 1: Which Goalkeeper has scored the most goals in the history of Bundesliga?

Answer: Hans-Jorg Butt

Question 2: Which of these Bundesliga Teams is not Owned by An Automobile Company?

Answer: Bayern Munich

Question 3: Apart from Bayern Munich and Borussia Dortmund how many clubs have won the Bundesliga title since the year 2000?

Answer: 3

Question 4: Which Team Played its First-Ever Bundesliga Season in 2016/17?

Answer: RB Leipzig

Question 5: Claudio Pizarro became the oldest goalscorer in Bundesliga history. Whose Record Did he Break?

Answer: Mirko Votava


Play More Quizzes:

Dream11 Quiz Terms and Conditions

  • This quiz is available only on the dream11 application not on the website.
  • The 2000 fastest correct answers per question will be selected as the winners.
  • A player can participate once per quiz in the Cricket Contest Quiz.
  • You should be above 18 years of age to take part in the quiz.
  • Entry to the quiz will be on a first-come, first-served basis.
  • Winners will be selected on the basis of lucky draw.
  • All white goods will be delivered to the winner’s address within 30 working days.

That’s all About Dream11 Quiz Answers where you need to give Correct Answers of 5 Questions and Win ₹5 Lakh Cash

We also post exclusive Tips, Tricks, Offers, and deals in our Telegram channel. If you haven’t yet joined, visit once and become a member of our happy family. If you believe sharing is Caring share this article with your friends.

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here