Bollywood Mania Quiz Answers 7 May Win Exciting Prize

0

Bollywood Mania Quiz Answers 7 May 2020


Bollywood Mania Quiz 7 May, Today Bollywood Mania Quiz 7 May, Today Epic On Quiz Answers – Hello Friends welcome back to Free Shopping Deal. I hope you all are Enjoying Amar Ujala Quiz Answers and TOI Quiz Answers.

Today I am back with 1 more exciting quiz contest answer. Today’s Quiz contest is being conducted on EPIC On App. Where You have to answer 15 simple questions and you can win exciting prizes.

Bollywood Mania Quiz is an app-only contest. There will be 15 questions asked and you have to choose the right answers. There will be 15 Lucky winners selected on the consequent next day. Daily contest Runs from 09:00 Am to 09:00 Pm, Apart from daily quiz there will be weekly and Bumper Quiz contests. Bollywood Mania Quiz Answers

This Bollywood Mania Quiz is an App only contest & Bollywood Mania Quiz Starts at 9 Am and Closes at 9 Pm. Guys, we will provide All correct Answers At Sharp 09:15 Am it’s faster than other websites. We also Provide Answers in our Whatsapp Broadcast & Telegram Channel.

Bollywood Mania Quiz Details :

Hosted By EPIC ON App
Today’s Quiz Bollywood Mania Quiz
Today’s Prize Exciting Prize
Quiz Date 7 May 2020
Quiz Time 9 AM to 9 PM
Winners List Will Declare On Next-Day 09:30 PM

Bollywood Mania Quiz Answers 7 May Win Exciting Prize

Updating Time: 09:15 AM (Note- If you Not See the answers: Refresh)

Question 1. Which of these TV Shows did Vidya Balan Act in Before Entering Movies?

Answer: Hum Paanch

Question 2. In Haider, What Word Does Haider Often Use to Express his Anger?

 

Answer: Chutzpah

Question 3. Which Song Featured Prominently in the Movie “China Gate”?

 

Answer: Chamma Chamma

Question 4. Which of these Movies has the 3 Lead Characters named Meera, Veronica and Gautam?

 

Answer: Cocktail

Question 5. Aishwarya Rai has Played Jodhaa Bai, The Widfe of Which Ruler in a Movie?

 

Answer: Akbar

Question 6. The Song “Love Mera Hit Hit” in the Movie “Billu Barber” Features Which Pair?

 

Answer: SRK & Deepika Padukone

Question 7. The Juhi Chawla Starrer “My Brother.. Nikhil” Deals with What Subject?

 

Answer: HIV

Question 8. What is Slman Khan’s Character Called in “Hum Aapke Hain Kaun”?

 

Answer: Prem

Question 9. How Many Roles Does Shah Rukh Khan Play in “English Babu Desi Mem”?

 

Answer: 3

Question 10. In Chak De! India, Which Team Does the Indian Women’s Hockey Team Beat in the World Cup Final?

 

Answer: Australia

Question 11. Kartik Aaryan Plays Which of these Characters in the Movie “Sonu Ke Titu Ki Sweety”?

 

Answer: Sonu

Question 12. Complete the Lyrics of this Hit Song from Hum: “Jumma Chumma ______________?

 

Answer: De De

Question 13. In Rockstar, At Which Pilgrimage Centre does JJ Spend Some Time Singing?

 

Answer: Nizamuddin Dargah

Question 14. Which Actor, Bobby Deol’s Dad in Barsaat, Also Acted as Shaktimaan in the TV Series?

 

Answer: Mukesh Khanna

Question 15. Who Stars as the Titular Maqbool in the Movie by Vishal Bharadwaj?

 

 

Answer: Irrfan Khan

Bollywood Mania Quiz Answers 6 May 

Question 1. How Does the Plot Begin in the 1996 Movie “Tere Mere Sapne”?

Answer: Kids Born on Same Day

Question 2. Who Played the Role of a Crime Boss in the Amitabh-Starrer Zanjeer?

Answer: Pran

Question 3. Amitabh Bachchan was Seriously Injured in an Accident on the Sets of which Movie?

Answer: Coolie

Question 4. Who Played the Title Role in the 2017 Movie ‘Mom’?

Answer: Sridevi

Question 5. Fill in the Blank: “Kabhi Kabhi Kuch Jeetne ke Liye Kuch Haarna bhi Padta Hai, Aur Haarkar Jeetne Wale Ko ______________ Kehte Hain”?

Answer: Baazigar

Question 6. Who Directed the 1989 Crime-Drama Ram Lakhan?

Answer: Subhash Ghai

Question 7. Which 1995 Movie Features Aamir Khan as A Struggling Playback Singer named Rohit Kumar?

Answer: Akele Hum Akele Tum

Question 8. Which Kapoor Played his First Lead Role in the 1970 Movie Bobby?

Answer: Rishi

Question 9. The Movie Aradhana has a Song Shot along the Train Route to Which Hill Station?

Answer: Darjeeling

Question 10. In the Movie “Tanhaji: The Unsung Warrior” , Ajay Devgn plays a Commander of Which King?

Answer: Chhatrapati Shivaji Maharaj

Question 11. Which of these Movies Ends with the Lead Character and her Followers Committing Jauhar?

Answer: Padmaavat

Question 12. In Which of these Movies does a Former Army Man becomes a Dacoit?

Answer: Paan Singh Tomar

Question 13. Which Filmfare Award did Arbaaz Khan Win for his Role in the Movie ‘Daraar’?

Answer: Best Villain

Question 14. Which of these Actors Appears in a Guest Role in the Last Few Scenes of the Movie PK?

Answer: Ranbir Kapoor


Bollywood Mania Quiz Answers 5 May

Question 1. Which Playback Singer was RD Burman Married to, Until his Death?

Answer: Asha Bhosle

Question 2. In the Beginning of which Movie does a Girl named Rupa Fall to her Death from the Top of a Dehradun Hotel?

Answer: Teesri Manzil

Question 3. In Which of these Movies does Vidyapathi Lend his Singing Voice to Bhola?

Answer: Padosan

Question 4. Which Two Words are Part of the Title of the 2005 Movie based on Mangal Pandey?

Answer: The Rising

Question 5. What was Aamir Khan’s Character’s Name in Rangeela?

Answer: Munna

Question 6. In Rock On!!, What is the Name of the Band in which Joe, Aditya and Rob Perform?

Answer: Magik

Question 7. In Nayak, What Role does Shivaji Rao take on for a Single Day?

Answer: Chief Minister

Question 8. Which Organisation does Shah Rukh Khan’s Character Work for in the Movie “Dil Se..”?

Answer: All India Radio

Question 9. Which Country is the Movie Pardes Largely Set in?

Answer: USA

Question 10. How Many Different Characters Does Priyanka Chopra Play in the Movie “What’s Your Raashee?”?

Answer: 12

Question 11. What is the Name of the Book that Amitabh Bachchan’s Character writes in a 2003 Movie?

Answer: Baghban

Question 12. Which of these Couples First Acted Together in a Movie Called “Dhai Akshar Prem Ke”?

Answer: Aishwarya Rai & Abhishek Bachchan

Question 13. Which of these Actresses has NOT Married a Fellow Bollywood Actor?

Answer: Madhuri Dixit

Question 14. In Which of these Movies Does Naseeruddin Shah play a Drunk Ex-Cricketer?

Answer: Iqbal

Bollywood Mania Quiz Answers 4 May 

Question 1. Which Actor Co-Owns the Production House Red Chillies Entertainment?

Answer: Shah Rukh Khan

Question 2. Which 1971 Movie Features the Iconic Song, Dum Maro Dum, composed by RD Burman?

Answer: Hare Rama Hare Krishna

Question 3. Complete the Lyrics of this Song: DIdi Tera _____ __________, Hai Ram, Kudiyon Ko Daale Daana?

Answer: Devar Deewana

Question 4. What Subject Does Ms. Chandni, Plyed by Sushmita Sen, Teach in Main Hoon Na?

Answer: Chemistry

Question 5. In the 1998 Comedy, If Bade Miyan is Inspector Arjun Singh, Who is Chote Miyan?

Answer: Inspector Pyare Mohan

Question 6. The Character in Shree 420 was Inspired by Which Hollywood Actor?

Answer: Charlie Chaplin

Question 7. In English Vinglish, Who has a Cameo as the Passenger Sridevi meets on a Plane?

Answer: Amitabh Bachchan

Question 8. In Which of these Movies do the Hero and Heroine both Make their Acting Debut?

Answer: Saawariya

Question 9. In Andaz Apna Apna, What is the Name of the Studio that Prem Goes To?

Answer: Wah Wah Productions

Question 10. In Jab We Met, Where Does Aditya Meet Geet?

Answer: On A Train

Question 11. Which Real-Life Painter Does Naseeruddin Shah Play in Gaja Gamini?

Answer: Leonardo Da Vinci

Question 12. Which of these Movies Features Two Pairs of Identical Twins?

Answer: Angoor

Question 13. Which Famous Hindi and Marathi Actor Directed The Movie Paheli?

Answer: Amol Palekar

Question 14. Bhujang, Played by Amrish Puri, is a Crime Lord in which Action Thriller?

Answer: Tridev

Bollywood Mania Quiz Answers 3 May

Question 1. Who’s Last Movie as a Music Director, 1942: A love Story, Won him a Filmfare Award in 1995?

Answer: RD Burman 

Question 2. In Which Movie do Rishi Kapoor and Neetu Singh play Middle-Class Parents, Trying to Buy a Car?

Answer: Do Dooni Chaar

Question 3. Who Played the Character Kancha Cheena in the 1990 Movie Agneepath?

Answer: Danny Denzongpa 

Question 4. Which South Indian Superstar Played the Lead Role in the Movie Ek Duje Ke Liye?

Answer: Kamal Haasan

Question 5. Jaya Bhaduri’s Character in Guddi had a Crush on which Actor who appears as Himself in the Movie?

Answer: Dharmendra 

Question 6. The Logo of RK Films is Based on a Scene from Which Movie?

Answer: Barsaat

Question 7. What is the Name of the International Villain in the Movie Shaan?

Answer: Shakaal 

Question 8. In a 2017 Akshay Kumar Movie, Keshav Sharma’s Wife Leaves him Because He Does Not Have What At Home?

Answer: Toilet

?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 9. Akshaye Khanna, Anil Kapoor and Aishwarya Rai starred in Which Movie Directed by Subhash Ghai?

Answer: Taal 

Question 10. The Song “Suraj Hua Maddham” from Kabhi Khushi Kabhi Gham was Shot near Which of these Sights?

Answer: Pyramids

Question 11. How is Shilpa Shetty’s Character Killed in the 1993 Movie Baazigar?

Answer: Thrown From A Terrace 

Question 12. In the 2010 Ajay Devgn Starrer Athithi Tum Kab Jaoge?, Who Plays the Character of the Atithi?

Answer: Paresh Rawal 

Question 13. Which of these Objects is also the Title of a Movie with Salman Khan in the Lead Role?

Answer: Tubelight 

Question 14. The John Abraham Starrer Parmanu is about which of these Events?

Answer: Pokhran Nuclear Tests

Question 15. In the Movie “The Zoya Factor”, Zoya Becomes a Lucky Charm for a Team Playing What?

Answer: Cricket

Question 16. In Raja Hindustani, What is Aamir Khan’s Character’s Profession?

Answer: Taxi Driver 

Question 17. Who Won the Filmfare Award for Best Playback Singer for the Song Dhak Dhak Karne Laga from the Movie 1992 Beta?

Answer: Anuradha Paudwal

Play More Quizzes


How to Play Bollywood Mania Quiz?

  • This is an Epic on App Quiz contest only you have to download and install EPIC ON App from Playstore
  • Click Here To Download EPIC ON App
  • Open the EPIC ON App and log in to your account if you have otherwise Create a new account.
  • On the Home Screen, you will see the Bollywood Mania Quiz Banner.

Bollywood Mania Quiz

  • Check the above screenshot and click on the Bollywood Mania Quiz banner.
  • Now There Will Be 15 Questions in This Quiz You have to Give Right Answers To All These Questions.
  • Best of Luck.

Small Help From Us: To Clear all Daily Quiz Successfully, We Will Update All Bollywood Mania Quiz Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within a few seconds.


Details of The Contest & How to Enter : 

  • Bollywood Mania Quiz Contest will be conducted from 23rd April to 7th May 2020.
  • Bollywood Mania Quiz Contest will be conducted from 09:00 Am to 09:00 Pm every day.
  • In order to be eligible for the contest, during the contest period must have to be signed in / Signed Up on EPIC ON App.
  • Once you have Signed in/Signed up on the EPIC ON App you can participate by navigating to the page where Questions will be posted during the entire contest period.
  • Thereafter you answer all the questions correctly you will be entitled to a lucky draw contest that will be carried out amongst participants who have answered all questions correctly.
  • The Draw of Lots will be carried out during the Contest Period for the Questions and a total of Participants Will be selected as winners by a Random Draw of lots.
  • The Declared Winner(s) will be eligible for winning Different Exclusive Prizes everyday. (hereinafter referred to as ‘Prize(s)’.
  • Each Winner will be eligible for winning ONE Prize under this contest only.

Questions Covered in this Article:

  1. How to play the Bollywood Mania quiz?
  2. How to give Bollywood Mania quiz answers?
  3. How to find Bollywood Mania today’s quiz?
  4. Where are today’s Bollywood Mania quiz answers?
  5. How to participate in Bollywood Mania Quiz?
  6. How to get Bollywood Mania quiz answer 7 May 2020?
  7. How to win the Bollywood Mania?
  8. How to win an Exciting Prize?
  9. Bollywood Mania today quiz Ke answers Kaise dhunde?
  10. Bollywood Mania quiz Kaise khele?

If you have any Doubt Queries Comment below and FreeShoppingDeal Team Will help to complete the Epic on Bollywood Mania quiz.

We also post exclusive tips, tricks, offers, and deals on our Telegram Channel. I hope you are a member there too. If you haven’t yet joined a visit once and become a member of our happy family.

Give me a parks and Recreation quote and i will give you the next line. I promise, Ill Get it Right ~ Rupal Patel

Leave a Reply