Amazon GK Master Quiz Answers

0

Amazon GK Master Quiz Answers


Amazon Quiz Mania Answers, #QuizManiaOnAmazon – Amazon Funzone has launched new Quiz series, Amazon Quiz Mania. Amazon Quiz Mania is launched with a new concept of testing knowledge.

Amazon GK Master Quiz Answers

This Time They Are Not Giving Any Price As This Quiz Mania is Purely For Fun Purpose Only. Amazon Quiz Mania and we have added answers to all Quiz Mania Questions. Play Quiz Mania and Test your Knowledge.

How To Find and Play Amazon Quiz?

  • First of all, you need to download the Amazon App.
  • Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account.
  • Go to the Homepage and search “Quiz”.

How to Find Amazon Quiz in App

  • Now you will be redirected to another page you can see above screenshots.
  • Now Click on FunZone Option you will get all Amazon Live quiz.

Amazon GK Master Quiz Answers

?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1. Nanosafe Solutions, a Start-up in which Indian IIT has developed and launched an antimicrobial and washable face mask “NSafe”?
Answer: Delhi

Question 2. Which Indian airport which has won the SKYTRAX Award 2020 for Best Regional Airport in India and Central Asia?
Answer: Kempegowda airport

Question 3. Who has been appointed as the chief risk officer of YES bank for 3 years in May 2020?
Answer: Neeraj Dhawan

Question 4. Who has been extended as the goodwill ambassador of the United Nations Environment Programme (UNEP) for 2 years till 2022?
Answer: Dia Mirza

Question 5. Which Indian cricketer has been appointed as the brand ambassador of education technology company ELSA corp?
Answer: Ajinkya Rahane

Question 6. The Asian Development Bank recently approved a loan of USD 177 million for road projects in which state?
Answer: Maharashtra

Question 7. ‘Candle’ is a solo single recently released by which Indian actress?
Answer: Madhuri Dixit

Question 8. Which of the following is a homophone?
Answer: Reign and Rein

Question 9. ‘The Ickabog’ whose first five chapters were released online for free, is which famous author’s latest book?
Answer: JK Rowling

Question 10. The Arabic Amir-al-bahr, or ruler of the seas, is the etymological source of which naval rank?
Answer: Admiral

Small Help From Us: To Clear all Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Quiz Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within a few seconds.

Play More Quizzes:

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here