Amazon GK Basics Quiz Answers

0

Amazon GK Basics Quiz Answers


Amazon Quiz Mania Answers, #QuizManiaOnAmazon – Amazon Funzone has launched new Quiz series, Amazon Quiz Mania. Amazon Quiz Mania is launched with a new concept of testing knowledge.

Amazon GK Basics Quiz Answers

This Time They Are Not Giving Any Price As This Quiz Mania is Purely For Fun Purpose Only. Amazon Quiz Mania and we have added answers to all Quiz Mania Questions. Play Quiz Mania and Test your Knowledge.

How To Find and Play Amazon Quiz?

  • First of all, you need to download the Amazon App.
  • Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account.
  • Go to the Homepage and search “Quiz”.

How to Find Amazon Quiz in App

  • Now you will be redirected to another page you can see above screenshots.
  • Now Click on FunZone Option you will get all Amazon Live quiz.

Amazon GK Basics Quiz Answers

?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1. What is the common state animal of Jharkhand, Karnataka and Kerala?
Answer: Elephant

Question 2. Which is the smallest sovereign state in the world both in terms of area and population?
Answer: Vatican City

Question 3. What is the value of package that was announced by PM Modi to revive the Indian economy under “Atmanirbhar Bharat Abhiyaan” ?
Answer: INR 20 Lakh Crore

Question 4. There are 3 secondary colors as per the RYB model, 2 of them are purple and orange. What is the third?
Answer: Green

Question 5. The current Supreme Commander of the Indian Army is the ___ President of India. Fill in the blanks
Answer: 14th

Question 6. The Government of India has recently launched the Instant E- ____ facility using Aadhar.
Answer: PAN

Question 7. Which dinosaur’s name means ‘three horned face’?
Answer: Triceratops

Question 8. What do the letters ‘HB’ on a pencil stand for?
Answer: Hard Black

Question 9. The term ‘sesquicentennial’ refers to how many years?
Answer: 150

 

Question 10. Which of these countries also celebrates its independence day on 15th August?
Answer: South Korea

Small Help From Us: To Clear all Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Quiz Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within a few seconds.

Play More Quizzes:

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here