Amazon Cricket Master Quiz Answers

0

Amazon Cricket Master Quiz Answers


Amazon Quiz Mania Answers, QuizManiaOnAmazon – Amazon Funzone has launched new Quiz series, Amazon Quiz Mania. Amazon Quiz Mania is launched with a new concept of testing knowledge.

Amazon Cricket Master Quiz Answers

This Time They Are Not Giving Any Price As This Quiz Mania is Purely For Fun Purpose Only. Amazon Quiz Mania and we have added answers to all Quiz Mania Questions. Play Quiz Mania and Test your Knowledge.

How To Find and Play Amazon Quiz?

  • First of all, you need to download the Amazon App.
  • Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account.
  • Go to the Homepage and search “Quiz”.

How to Find Amazon Quiz in App

  • Now you will be redirected to another page you can see above screenshots.
  • Now Click on FunZone Option you will get all Amazon Live quiz.

Amazon Cricket Master Quiz Answers 

?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1. Who among them has NOT been a coach of the Indian cricket team?
Answer: Justin Langer

Question 2. Which of these grounds hosted the first ever final of an ICC World T20 won by India?
Answer: Wanderers

Question 3. Which famous left hander holds the record for the highest score made in an ODI World Cup final?
Answer: Adam Gilchrist

Question 4. The first ever Indian Premier League final was played in which of these stadiums?
Answer: DY Patil Stadium

Question 5. In the memorable 2002 Natwest Trophy final featuring India and England, who hit the winning runs?
Answer: Zaheer Khan

Question 6. In which year did India feature in its first Women’s T20 World Cup final?
Answer: 2020

Question 7. The first ever Test match played with a pink ball was played on which Australian ground?
Answer: Adelaide Oval

Question 8. In 1999, Anil Kumble became the second bowler after whom to take 10 wickets in a Test innings?
Answer: Jim Laker

Question 9. Who among these batsmen scored 546 runs in a Harris Shield match in 2013?
Answer: Prithvi Shaw

 

Question 10. Among Indian players who has recorded the highest ever individual score in the Indian Premier League?
Answer: Rishabh Pant

Small Help From Us: To Clear all Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Quiz Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within a few seconds.

Play More Quizzes:

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here