Amazon Cricket Basics Quiz Answers

0

Amazon Cricket Basics Quiz Answers


Amazon Quiz Mania Answers, #QuizManiaOnAmazon – Amazon Funzone has launched new Quiz series, Amazon Quiz Mania. Amazon Quiz Mania is launched with a new concept of testing knowledge.

Amazon Cricket Basics Quiz Answers

This Time They Are Not Giving Any Price As This Quiz Mania is Purely For Fun Purpose Only. Amazon Quiz Mania and we have added answers to all Quiz Mania Questions. Play Quiz Mania and Test your Knowledge.

How To Find and Play Amazon Quiz?

  • First of all, you need to download the Amazon App.
  • Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account.
  • Go to the Homepage and search “Quiz”.

How to Find Amazon Quiz in App

  • Now you will be redirected to another page you can see above screenshots.
  • Now Click on FunZone Option you will get all Amazon Live quiz.

Amazon Cricket Basics Quiz Answers 

?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1. Shabaash Mithu is an upcoming biopic based on which famous cricketer?
Answer: Mithali Raj

Question 2. Which of these cricketers has NOT led India in an ODI World Cup final?
Answer: Sunil Gavaskar

Question 3. Sourav Ganguly made his Test match debut in the same match as which great cricketer?
Answer: Rahul Dravid

Question 4. Which of these teams played for only one season in the Indian Premier League?
Answer: Kochi Tuskers Kerala

Question 5. In which of these years has Mumbai Indians NOT won the Indian Premier League title?
Answer: 2011

Question 6. In the 2019 ODI World Cup, which Indian batsman hit the maximum number of centuries?
Answer: Rohit Sharma

Question 7. Off which bowler did Yuvraj Singh hit six sixes in an over in the 2007 ICC World T20?
Answer: Stuart Broad

Question 8. Brian Lara made his record-breaking 400 in a Test innings against which team?
Answer: England

Question 9. The Dr Bhupen Hazarika Cricket Stadium is located in which Indian city?
Answer: Guwahati

 

Question 10. Out of Sachin Tendulkar’s 100 international centuries how many came at the famous Lord’s ground?
Answer: 0

Small Help From Us: To Clear all Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Quiz Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within a few seconds.

Play More Quizzes:

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here