Amazon Bollywood Master Quiz Answers

0

Amazon Bollywood Master Quiz Answers


Amazon Quiz Mania Answers, #QuizManiaOnAmazon – Amazon Funzone has launched new Quiz series, Amazon Quiz Mania. Amazon Quiz Mania is launched with a new concept of testing knowledge.

Amazon Bollywood Master Quiz Answers

This Time They Are Not Giving Any Price As This Quiz Mania is Purely For Fun Purpose Only. Amazon Quiz Mania and we have added answers to all Quiz Mania Questions. Play Quiz Mania and Test your Knowledge.

How To Find and Play Amazon Quiz?

  • First of all, you need to download the Amazon App.
  • Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account.
  • Go to the Homepage and search “Quiz”.

How to Find Amazon Quiz in App

  • Now you will be redirected to another page you can see above screenshots.
  • Now Click on FunZone Option you will get all Amazon Live quiz.

Amazon Bollywood Master Quiz Answers

?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1. Which of these famous actors featured in BR Chopra’s Mahabharat as Raja Bharat?
Answer: Raj Babbar

Question 2. The year in which Sholay was nominated for Best Film at the Filmfare awards, which movie finally won the award?
Answer: Deewar

Question 3. In the original Golmaal movie, Ram Prasad Sharma has to pretend to have a twin after Bhawani Shankar spots him watching a match in which sport?
Answer: Hockey

Question 4. The fictional MMA league, Pro Takedown run by Aakash Oberoi, features in which Bollywood film?
Answer: Sultan

Question 5. In the movie ‘Tumhari Sulu’ which real life RJ stars as Albeli Anjali, a colleague of Sulochana, played by Vidya Balan?
Answer: RJ Malishka

Question 6. ‘Sleepers’, ‘Patriots’, ‘Pariah’, ‘Dance of Death’ are some of the episodes in which Amazon Prime series?
Answer: Family Man

Question 7. In 1999, a famous director made his debut for Doordarshan with a documentary titled ‘The Forgotten Army’. Who was the director?
Answer: Kabir Khan

Question 8. Which of these is a production company co-founded by Farhan Akhtar?
Answer: Excel Entertainment

Question 9. The Bollywood movie ‘We are Family’ starring Kajol and Kareena Kapoor is the remake of which Hollywood movie?
Answer: Stepmom

 

Question 10. Which Bollywood actress stars as filmstar Samara Kapoor in the Amazon Prime Series ‘Four More Shots Please!’?
Answer: Lisa Ray 

Small Help From Us: To Clear all Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Quiz Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within a few seconds.

Play More Quizzes:

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here