Amazon Bollywood Basics Quiz Answers

0

Amazon Bollywood Basics Quiz Answers


Amazon Quiz Mania Answers, #QuizManiaOnAmazon – Amazon Funzone has launched new Quiz series, Amazon Quiz Mania. Amazon Quiz Mania is launched with a new concept of testing knowledge.

Amazon Bollywood Basic Quiz Answers

This Time They Are Not Giving Any Price As This Quiz Mania is Purely For Fun Purpose Only. Amazon Quiz Mania and we have added answers to all Quiz Mania Questions. Play Quiz Mania and Test your Knowledge.

How To Find and Play Amazon Quiz?

  • First of all, you need to download the Amazon App.
  • Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account.
  • Go to the Homepage and search “Quiz”.

How to Find Amazon Quiz in App

  • Now you will be redirected to another page you can see above screenshots.
  • Now Click on FunZone Option you will get all Amazon Live quiz.

Amazon Bollywood Basics Quiz Answers 

?? Join Telegram Channel to get fastest answers ??

Question 1. The film Gulabo Sitabo stars Ayushmann Khurrana with which of these legendary actors?
Answer: Amitabh Bachchan

Question 2. The movie Angrezi Medium stars which of these actresses as Irrfan Khan’s daughter?
Answer: Radhika Madan

Question 3. Which of these actors is one of the producers of the movie ‘Tanhaji’?
Answer: Ajay Devgan

Question 4. The blockbuster movie series Baahubali takes place in which mythical kingdom?
Answer: Mahismati

Question 5. In the movie ‘Dangal’ Aamir Khan portrays the role of which real life sportsperson?
Answer: Mahavir Singh Phogat

Question 6. Which of these 2020 movies features Malti Aggarwal and activist Amol Dwivedi as the main characters?
Answer: Chhapaak

Question 7. The wedding of which of these Bollywood stars famously took place in Tuscany, Italy?
Answer: Anushka Sharma

Question 8. What is the surname of the character played by Pankaj Tripathi in the Amazon Prime series ‘Mirzapur’?
Answer: Tripathi

Question 9. Which of these organizations produced the Amazon Prime series ‘Panchayat’?
Answer: TVF

Question 10. Chandra Barot and Farhaan Akhtar have both directed movies based on which of these iconic characters in Bollywood?
Answer: Don

Small Help From Us: To Clear all Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Quiz Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within a few seconds.

Play More Quizzes:

Hi, Everyone, I Am Haresh Hadiya Founder Of Free Shopping Deal Blog, As Full Time Blogger Here I Am Sharing Free Recharge Tricks, Free Paytm Cash, Loot Offer, And Much More. To Get Daily Offer Update Join Follow Me On Below Social Media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here